Адвокат Владислав Лаєвський

+38(044)232-72-45

+38(093)253-72-45

Адвокат з кримінальних справ (проваджень)

Адвокат з кримінальних справ (проваджень)

   Ні для кого не буде секретом, що кримінальні справи одні з найбільш складних і відповідальних, оскільки на карті знаходиться свобода людини. Необхідно враховувати той факт, що держава при постійному реформуванні правової системи на законодавчому та адміністративному рівні зберігає обвинувальний нахил у кримінальних справах. Виправдувальних вироків, у співвідношенні з обвинувальними, значно менше. Однак такі (виправдувальні вироки) мають місце бути – і це вже радує. Причому кількість виправдувальних вироків у кримінальних справах зростає з року в рік, що є гарною, позитивною динамікою. Це дає надію що незабаром ми прийдемо до європейських стандартів, де принцип презумпції невинності не буде простою словами в вітчизняному кримінальному законодавстві, а дієвим правовим механізмом захисту людини від кримінального переслідування. При цьому роль адвоката, як захисника в кримінальному процесі продовжує зростати.

З прийняттям нового Кримінального процесуального кодексу України, а також Закону України “Про адвокатуру та адвокатську діяльність”, адвокат отримав нові правові механізми для захисту клієнта в кримінальній справі як на стадії досудового розслідування так і на стадії судового провадження. Здатність адвоката застосувати свої професійний навички в кримінальній справі дає можливість законним способом довести невинуватість свого клієнта, або змінити кваліфікацію злочину з більш м’яким видом покаранням, закрити кримінальне провадження, або застосувати інші механізми для досягнення необхідного для клієнта результату.
Так хто ж такий адвокат у кримінальних справах?

Адвокат у кримінальних справах (провадженнях) – Кримінальний адвокат

У мережі інтернет дуже часто можна побачити такі оголошення і запити як: “Потрібен хороший кримінальний адвокат”, “Терміново потрібен адвокат у кримінальних справах”. Така необхідність викликана тим, що на ринку правових послуг існує затребуваність в хороших адвокатах по кримінальним справам, причому не тільки в Києві та Київській області, але і в обласних центрах, а також і маленьких містах, селах. Знайти хорошого фахівця в такій галузі дуже складно.

Адвокат з кримінальних справ (проваджень)

Давайте розберемо хто такий адвокат, і в чому різниця між адвокатом та юристом.
Юрист, це людина яка закінчила вищий навчальний заклад і отримала відповідний диплом юриста. “Юрист” більш широкий термін, так як така кваліфікація затребувана в різних напрямки суспільного життя. Погодьтеся що з таким дипломом можна працювати і на державній службі, і в приватній установі. Іншого разу такий диплом просто необхідний. Адвокат так само повинен мати юридичну освіту, але його діяльність більш вузькоспеціалізована, оскільки спрямована на представництво та правовий захист інтересів клієнта та надання йому іншої правової допомоги. Юрист теж може давати юридичну допомогу, але є певні обмеження, які для потенційного клієнта можуть стати визначальними:

  • тільки адвокат може захищати у кримінальній справі підозрюваного, обвинуваченого, підсудного, засудженого, виправданого. Юрист таким правом не наділений.
  • крім того він повинен мати стаж роботи в галузі права не менше двох років, скласти кваліфікаційний іспит, прийняти присягу адвоката і отримати свідоцтво на право заняття адвокатською діяльністю. Тобто адвокат – це вже людина з юридичною досвідом і його кваліфікація стосовно володіння правовими знаннями перевірена комісією під час іспиту.
  • кримінальний адвокат у своїй діяльності керуються адвокатської етикою і не має права від неї відступати. За порушення адвокатської етики адвокат несе дисциплінарну відповідальність, аж до позбавлення права на здійснення адвокатської діяльністю.
  • адвокатська таємниця – будь-яка інформація отримана адвокатом в кримінальній справі від клієнта не підлягає розголошенню.

Таким чином людина, що звернулася за допомогою до нашого кримінальній адвокату в Києві має набір певних гарантій для отримання професійної правової допомоги в окремо взятій справі.

Для того що б кримінальний адвокат вступив у справу з ним необхідно укласти Договір про надання правничої допомоги. Як правило такий договір укладається з клієнтом в простій письмовій формі, але буває випадки, коли клієнт не може підписати такий договір так як перебувати в слідчому ізоляторі. У такому випадку договір може бути укладений з іншою особою (родичем, знайомим) на користь клієнта. Надалі адвокату необхідно зустрітись з клієнтом, і ґрунтуючись на інформації яку він отримає від клієнта адвокат дає консультації, як діяти далі. Крім того кримінальний адвокат дає аналіз ситуації і розробляє план захисту клієнта, в якому вказані правові механізми і способи захисту, а також дії які необхідно виконати, для отримання самого сприятливого результату для клієнта.

Адвокат з кримінальних справ (проваджень)

Адвокат у кримінальному провадженні може застосувати такі правові механізми та способи захисту, як:

  • закриття кримінальної справи за реабілітуючими обставинам – відсутність події злочину або складу злочину;
  • закриття кримінального провадження за малозначністю;
  • звільнення від кримінального покарання у зв’язку з: примиренням винного з потерпілим, дієвого каяття, передачею на поруки, зміною обстановки, закінченням строків давності;
  • застосування необхідної оборони або крайньої необхідності;
  • звільнення від відбування покарання;
  • призначення більш м’якого покарання;
  • умовно-дострокове звільнення;
  • звільнення за амністією чи акта помилування.

Цей перелік не є вичерпним, і який спосіб захисту клієнта вибрати залежить від кожної конкретної ситуації. Вихід завжди є, головне знайти шлях, і тут все визначає досвід кримінальної адвоката, його здатність приймати правильні рішення.

Для захисту прав та інтересів необхідний досвідчений кримінальний адвокат

В Україні багато хороших адвокатів, але бажано звернутися до такого, який спеціалізується по кримінальним справам, має досвід у цій галузі і за спиною у якого не одна така справа з позитивним результатом для клієнта. У нашій команді є група кримінальних адвокатів, які практикують ведення саме кримінальних справ. Така вузька кваліфікація дає можливість сконцентруватися на кримінальному процесі, вести справу від початку і до кінця не відволікаючись на інші не пов’язані питання. Це дозволяє надавати більш якісний захист в кримінальній справі.

Адвокат з кримінальних справ (проваджень)

   Досвідчений адвокат Владислав Лаєвський знає які заходи прийняти що б відстояти інтереси клієнта. Його досвід використовується для ефективного захисту клієнтів від кримінального переслідування. Дана практика є занадто відповідальної щоб довіритись не професіоналам. Не варто зволікати з вирішенням з приводу Звернення до Адвокату, оскільки оперативне та кваліфіковане реагування на виниклу проблему може сприяти закриттю кримінальної справи як за реабілітуючими (відсутність події або складу злочину) так і не реабілітуючими (примирення сторін, взяття на поруки, і т. д.) обставинам.

Вам пропонуються наступні послуги адвоката у кримінальних провадженнях:

Адвокат Владислав Лаєвський надає послуги із захисту підозрюваного, обвинуваченого, засудженого; захисту законних прав свідків, потерпілих, цивільних позивачів з питань стягнення моральної та матеріальної шкоди заподіяної злочином.

Окрім того, Вам будуть доступні такі послуги:

  • захист підозрюваного, обвинуваченого особи на стадії досудового а також судового слідства;
  • захист інтересів клієнта в судах апеляційної та касаційної інстанції;
  • відвідування підозрюваного в ізоляторі тимчасового тримання, слідчому ізоляторі;
  • збір і формування доказової бази шляхом проведення власних розслідувань в рамках Кримінального процесуального кодексу України, Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність»;
  • захист прав і законних інтересів потерпілого, свідка в кримінальному процесі;
  • стягнення матеріальної та моральної шкоди заподіяної злочином;
  • оскарження незаконних дій правоохоронних органів;
  • підготовка та складання апеляційних та касаційних скарг;
  • звільнення особи від кримінальної відповідальності;
  • застосування амністії, помилування.
Вход